Yara TankmixIT

A TankmixIT a Yara olyan mobil alkalmazása, amely meghatározza a YaraVitaTM műtrágyák más cégek permetezőszereivel való keverésének irányelveit.

Töltse le mostGet TankmixIT on the App Store

Get CheckIt on Google play

TankmixIT for mobile

 

Az alkalmazás használata igen egyszerű. Miután letöltötte, és telepítette az alkalmazást, olvassa el, majd pedig fogadja el a jogi nyilatkozat tartalmát. Ezt követően válassza ki a megfelelő országot a kívánt termékcsaládhoz való hozzáférés érdekében. Itt a YaraVita™ termékek mellett a partnerek permetezőszerei is megjelennek. A szolgáltatás ezután listát készít olyan laboratóriumi vizsgálatokból, amelyek érintik a két kiválasztott terméket, és megmutatja a vizsgálatok eredményeit is. Ha a kért kombináció nem található, akkor tankkeverék-vizsgálatokat lehet lekérni. Ha a permetezőszerek rendelkezésre állnak a mi laboratóriumainkban, akkor a vizsgálat általában órákon belül elvégezhető.

Mivel nagyon sok változó befolyásolhatja a tankkeverék-vizsgálatokat terepi körülmények között, a Yara azt javasolja, hogy a TankmixIT-et inkább útmutatóként használja, mivel az nem garantálja sem a fizikai, sem pedig a biológiai kompatibilitást.