Tápanyag-ellátás

Eszközök és szolgáltatások

Yara TankmixIT

A TankmixIT a Yara olyan mobil alkalmazása, amely meghatározza a YaraVitaTM műtrágyák más cégek permetezőszereivel való keverésének irányelveit.

 

eszközök

Az alkalmazás használata igen egyszerű. Miután letöltötte, és telepítette az alkalmazást, olvassa el, majd pedig fogadja el a jogi nyilatkozat tartalmát. Ezt követően válassza ki a megfelelő országot a kívánt termékcsaládhoz való hozzáférés érdekében. Itt a YaraVita™ termékek mellett a partnerek permetezőszerei is megjelennek. A szolgáltatás ezután listát készít olyan laboratóriumi vizsgálatokból, amelyek érintik a két kiválasztott terméket, és megmutatja a vizsgálatok eredményeit is. Ha a kért kombináció nem található, akkor tankkeverék-vizsgálatokat lehet lekérni. Ha a permetezőszerek rendelkezésre állnak a mi laboratóriumainkban, akkor a vizsgálat általában órákon belül elvégezhető.

Mivel nagyon sok változó befolyásolhatja a tankkeverék-vizsgálatokat terepi körülmények között, a Yara azt javasolja, hogy a TankmixIT-et inkább útmutatóként használja, mivel az nem garantálja sem a fizikai, sem pedig a biológiai kompatibilitást.

 

Töltse le most

eszközök

Ha ezt a weboldalt PC-ről látogatja meg az alkalmazás letöltése céljából, akkor szkennelje be a „QR kódot” a mobilkészülékével. Ha mobilkészülékről lép fel az oldalra, akkor az alábbi linken tudja letölteni az alkalmazást.

 

Letöltés mobilkészülékre