április 08, 2024

Könnyű a választás egy telitett piacon, avagy miért a Yara Vita (Gramitrel) a jó megoldás?

Szerző: Yara Hungária Kft.

Az elmúlt napok/hetek intenzív piaci mozgásai során többször is felmerült a kérdés, mi különbözteti meg a YaraVita termékeket a piac többi szereplőjétől. A kollegáktól, partnerektől rövid, velős visszajelzéseket kérve a következő fő érvek hangzottak el:

-Magas hatóanyag-tartalom: ennek következtében kiemelkedően kedvező ár/érték arány, gyors kijuttatás, kevesebb göngyöleg.

- Extra minőség: vagyis nincs perzselés, növényspecifikus a felhasználás, jó és homogén a keverhetőség, nem kell tapadásfokozó, 3-6 hét tartamhatás, minden káros anyagtól mentes, tökéletes esőállóság.

-Megbízhatóság/elismertség: állandó és folyamatos hatóanyag-kontroll, 60 év fejlesztés, minden körülmény között „dolgozik”.

-Szakmaiság: minden esetben ez az első, ezt segítik a globális és helyi tesztelések, kísérletek, nem változtatjuk az ajánlott dózist a piaci helyzet függvényében.

-Gazdaságosság: magasabb terméseredmény, jobb minőség, a befektetett költségek többszörös megtérülése minden kultúrában.

A termékcsalád vezető tagja a YaraVita Gramitrel, amelynek most van a fő felhasználási ideje. Az általunk javasolt 3 l/ha dózisban elegendő rezet, cinket, mangánt, valamint magnéziumot juttatunk ki. Bármely élettani, tápanyag -gazdálkodási tankönyvet lapozzuk fel, ezek az elemek a kalászosok kulcs mikroelemei.

Egy termék esetében ezek a szempontok elegendőek lehetnek azok számára, akik energiát fordítanak a legjobb kiválasztására. Ezenkívül még két dologra hívnám fel mindenki figyelmét, hogy a választásból vásárlás legyen. A megrendelést követően 5-10 nap is lehet a kiszállítás időtartama, mert nem minden esetben tartanak elegendő készletet a kereskedők. A másik igen fontos kérdés az ár. Mindenkit arra biztatok, hogy időben kezdjen el érdeklődni, egyrészt az előbb említtet ok miatt, másrészt legyen lehetősége megtalálni a legkedvezőbb beszerzési forrást, mert igen szórhatnak az árak, a beszerzés idejétől, a logisztikai költségektől az árfolyamtól és egyéb tényezőktől függően.

Kérjük, szánjon ránk még 2 percet, és töltse ki anonim kérdőívünket a lombtrágya beszerzési és felhasználási szokásairól. https://forms.gle/dQSmcYpQ1A36CbED9