Szakmai gyakorlat a Yaránál egy nagyszerű lehetőség, de nem csak ezt nyújtjuk Önnek

Ismereje meg Lene-t

Gyakorlat: HR

Organization and Leadership, Bachelor Program, Inland Norway University of Applied Science

"A yara lehetőséget adott, hogy egy inspiráló és oktató munkakörnyezet része legyek. A nemzetközi projektalapú munkavégzés részeként megtapasztaltam a modern technológia értékét az emberek közötti kultúrák és nemzetiségek összekapcsolásában. Az elméleti tudásnak a Yara gyakorlati környezetében való kihívásának lehetősége nagyszerű betekintést nyújtott számomra egy változatos és érdekes munkahelyi életbe. "

Ismerje meg Andreas-t

Gyakorlat:Ethics and Compliance

Leadership and Change, Master Program, BI Norwegian Business School

"A Yaránál dolgozni igazán nagyszerű volt. A csapatom - valójában a legtöbb csapat a központban - sok nemzetiségű volt. Ez egy nagyszerű módja a tanulásnak. Kapcsolatban lehetsz emberekkel a világ minden tájáról, ez egy óriási bónusz."

Ismerje meg Safiyyah-t

Safiyyah

Gyakorlat: Beszerzés

Business, Majoring in Logistics, Operations and Supply Chain, Master Program, BI Norwegian Business School

"Masters szakon logisztikát végeztem, azon belül is a humanitárius logisztikát. A megszerzett tudást használni, és segíteni a közösségeknek - ez az én célom. A Yarán belül végzett munka tökéletesen illeszkedett a személyes céljaimhoz.

Jó érzés minden reggel arra ébredni, hogy felelősségteljesen táplálunk 300 millió embert a bolygón, miközben védjük azt, és próbálunk az éhínség ellen tenni."