Egy új izgalmas kihívást keres?

Sikerünk a kemény munkából és a kollektív tudásból táplálkozik. Karrierlehetőségek széles választékát kínáljuk számos szakterületen tapasztalt szakemberek számára. Munkatársaink a világ különböző területein a közös célok érdekében együttműködve dolgoznak. A tempó gyors lehet, a kihívásaink összetettek, de a légkör barátságos és befogadó.

Állásajánlatok

60+

országban van irodánk

≈17.000

alkalmazott 2020 év végén

11.6

milliárd USD bevétel 2020-ban

Találkozzon kollégáinkkal

Üzleti kultúránkat a barátságos és ambíciózus légkör jellemzi. Csak szenvedélyes és tehetséges kollégákkal tudjuk a világot jobbá tenni. Fedezze fel, mit jelent csapatunk tagjának lenni!

Maicon

Maicon

Head of YaraVita & Biostimulants

"Egy farmer fiaként 13 éve csatlakoztam a Yarához. Számomra ez az időszak csak néhány hónapnak tűnt. Hiszem, hogy ennek az oka a tiszta, egyértelmű küldetésünk. Az első munkanapom óta minden nap ugyan olyan keményen és motiváltan dolgozom. Az inspirál engem, hogy minél sikeresebb a cégünk, annál jobb a gazdálkodóknak, köztük a szüleimnek is."

Sabine

Sabine

Knowledge Manager

"A céghez való csatlakozásom óta olyan szakemberekkel találkoztam, akik készek segíteni, megválaszolni a felmerülő kérdéseket, és megostani tudásukat, tapasztalataikat. A vezetési stílus emberi, és a vállalati hierarchától függetlenül mindenkit könnyű megközelíteni. Az is nagy jól eső, hogy a világ minden tájáról származó emberek dolgoznak együtt. Ez a sokszínűség egyaránt inspiráló és bíztató."