YaraIrix - Legyen a telefonod egy N-szenzor

A YaraIrix egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi több növény nitrogénszükségletének mérését különféle növekedési szakaszokban.

Az okostelefonok tudását és a Yara szerteágazó mezőgazdasági tudásbázisát ötvözve jött létre a YaraIrix mobil-applikáció, mely segítségével egy hatékony növényelemző programot adunk az Ön kezébe. Használatához töltse le a YaraIrix alkalmazást és kezdje el lefényképezni növényeit.

Az alkalmazás elemzi a feltöltött képeken látható növényi részek színintenzitását és kiszámítja, hogy milyen mennyiségű nitrogén műtrágyára van szükség a növény típusától, földrajzi elhelyezkedésétől és növekedési szakaszától függően. A rendelkezésre álló eszközöket (YaraIrix Clip vagy BT) az alkalmazással kombinálva egy jóval kiterjedtebb  mérési lehetőséget kapunk a a növények és fejlődési szakaszok tekintetében.

DM_Step_3.jpg

 

Mire jó pontosan a YaraIrix?

A YaraIrix alapvető funkciója a klorofiltartalom és ezáltal a növény nitrogen-szükségletének meghatározása.  A YaraIrix olyan eszköz, amely két további lehetséges eszközzel (N-Tester Clip és N-Tester BT) egészíthető ki, mely első alkalommal nyitja meg a precíziós mezőgazdasági technológia lehetőségét,  mind a nagy, mind a kis gazdálkodók számára.

 

A YaraIrix melyik verziója felel meg legjobban az igényeimnek?

Az alapverzió egy ingyenes okostelefon alkalmazás, mely az őszi búza, a repce, a kukorica és az árpa korai növekedési szakaszában alkalmazható (a növényi adatbázisok elérhetősége, országonként eltérő lehet). A mérés elvégézését követően, a készülék azonnal ajánlást ad a a még kijuttatandó nitrogén mennyiségére. Ezeket az ajánlásokat több, mint 20 éves talajvizsgálati eredményekre alapozva kalkulálja ki az alkalmazás.

N-Tester Clip: Az eszköz,az okostelefon kamerája felvétele alapján javaslatot tesz a kijuttatandó nitrogén mennyiségére. (a növény levelének színinzentizását a letöltött alkalmazás elemzi)

N-Tester BT: Az eszköz és az alkalmazás ajánlásokat nyújt a növény fejtrágyázására. Az eszköz Bluetooth-on keresztül kommunikál a YaraIrix alkalmazással és elmenti az előzetes adatokat a további optimalizácókhoz.

HIGH_Artboard_Phones@2x-compressor.png

 

Hogyan juthatok hozzá a YaraIrixhez?

Töltse le az ingyenes applikációt iOS vagy Androidos készülékére, jelentkezzen be és kezdje el használni növényei elemzéséhez. A fotó elkészítését követően, azonnali ajánlásokat fog kapni a kijuttatandó nitrogén adaggal kapcsolatban. A YaraIrix a búza, repce, kukorica és árpa korai fejlődési szakaszában alkalmazható.

Amennyiben ki szeretné bővíteni az elemzést sörárpára, rozsra és tritikáléra, valamint a fent említett növények második-harmadik fejtrágyázására, úgy válassza az N-Tester Clip-et vagy az N-Tester BT-t.

Töltse le most a YaraIrix-t!

A link beírásakor ügyeljen az adatok pontosságára.

AppStore238.png  Google play238.png