Tápanyagellátás

Eszközök és szolgáltatások

Yara CheckIT

A CheckIT a Yara mezőgazdasági mobil alkalmazása. Az ebben található fotógyűjtemény segítséget nyújt az esetleges tápelemhiányok gyors és egyszerű felismeréséhez és kezeléséhez.

 

eszközök

A felhasználók nagy felbontású fotókon azonosíthatják be a hiánybetegségeket, s azokat a tünetek, a tüneteknek a növényen való előfordulása, illetve a tünetek feltételezett oka szerint tovább szűrhetik. Miután megtörtént a hiánybetegség okának meghatározása, az alkalmazás további információkkal szolgál azzal kapcsolatosan, hogy az adott hiánybetegség miként befolyásolja a növény fejlődését, mely talajtípusoknál fordul elő leginkább, és mely tényezők tudják még tovább rontani azt. A CheckIT műtrágyázási javaslatokat is nyújt a beazonosított hiánybetegségek kezeléséhez, valamint egyéb olyan termékek használatára is javaslatot tesz, amelyek lehetővé teszik a megelőző kezeléseket is a következő tenyészidőszakra.

Az alkalmazás személyre szabott, és a növény termőterülete szerint lokalizált, valamint a célország hivatalos nyelvét használja. A CheckIT-et úgy tervezték meg, hogy gyenge térerővel rendelkező vidéki területeken is lehessen használni. Ez lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy szükség szerint helyszíni elemzéseket is végezhessenek, s hogy javaslatokat kapjanak a hiánybetegségekkel kapcsolatosan, s ezáltal javíthassanak a termés minőségén és a hozam mennyiségén. A CheckIT mobil helymeghatározó szolgáltatások révén el is tudja küldeni a legközelebbi Yara iroda elérhetőségét.

Töltse le most

eszközök

Ha ezt a weboldalt PC-ről látogatja meg az alkalmazás letöltése céljából, akkor szkennelje be a „QR kódot” a mobilkészülékével. Ha mobilkészülékről lép fel az oldalra, akkor az alábbi linken tudja letölteni az alkalmazást.        

Letöltés mobilkészülékre