Tankmix™

A Tankmix™ egy olyan internetes szolgáltatás, amely a YaraVita™ műtrágyák egymással és más növényvédő termékekkel való keverésének irányelveit határozza meg.

 

eszközök

A szolgáltatás támogatást nyújt a gazdálkodóknak a megfelelő döntés meghozatalában terményeik lepermetezése előtt. Az eredmények adatbázisba rendezve egyedi kétirányú vagy többkomponensű tankkeverék vizsgálatok ezreit tartalmazza. Az egyes tankkeverék-vizsgálatokat szabályozott körülmények között végezzük termékfejlesztési laboratóriumainkban a BS EN ISO 9001:2000 irányelvek szerint, megfelelő képet adva az egyes keverékek minőségéről. A vizsgálatok végrehajtásakor az online adatbázis azonnal frissül.

A szolgáltatást nagyon egyszerű használni. Látogassa meg a www.tankmix.com weboldalt, olvassa el, és fogadja el a jogi nyilatkozat tartalmát, és válassza ki a megfelelő országot a kívánt termékcsaládhoz való hozzáférés érdekében. Itt a YaraVita™ termékek mellett a partnerek permetezőszerei is megjelennek. A szolgáltatás ezután listát készít olyan laboratóriumi vizsgálatokból, amelyek érintik a két kiválasztott terméket, és megmutatja a vizsgálatok eredményeit is. Ha a szükséges kombináció nem található, akkor tankkeverék-vizsgálatokat lehet lekérni. Ha a permetezőszerek rendelkezésre állnak a mi laboratóriumainkban, akkor a vizsgálat általában órákon belül elvégezhető. 

A Tankmix™-hez való hozzáférés bárki számára szabadon rendelkezésre áll a Vendég státusz révén. Arra bíztatnánk mindenkit, hogy regisztráljanak ingyenesen annak érdekében, hogy további funkciók nyíljanak meg a Tankmix™ szolgáltatásoknál (pl. kibővített termékinformációk, MSDS lapok (anyagbiztonsági adatlapok), YaraVita™ termékjavaslatok), és gyorsabb hozzáférésük legyen az eredményekhez az automatikus bejelentkezési rendszeren keresztül.

Előnyei:

  • Felhasználóbarát, könnyen átlátható  
  • Megbízható tanácsok a folyékony keverékek alkalmazhatóságát illetően
  • Nagyon pontos felhasználói információk a YaraVita™ termékek megfelelő alkalmazásána elősegítése érdekében
  • Online adatbázis, amely a vizsgálatok elvégzésével azonnal frissül

A Tankmix™ elérhető: www.tankmix.com 

Própálja ki a Yara TankmixIT okostelefonos alkalmazását INGYEN.