YaraVita BRASSITREL PRO

A YaraVita Brassitrel Pro létfontosságú mikroelemek kiegyensúlyozott kombinációja, amely tökéletesen megfelel zöldségek és hüvelyes növények igényeinek.

A folyékony formula megkönnyíti az adagolást, a kitöltést és a bekeverést.

A termékhez felhasznált alapanyagok tisztasága megkönnyíti a felhasználást, és biztosítja, hogy a termés a betakarítást követően is megtartja minőségét.

Az ellenőrzött összetétel miatt a termék felszívódása gyors, és hosszantartó hatást biztosít. Ez csökkenti az újboli kijuttatás szükségességét, így pénzt és időt takaríthatunk meg.

A széles keverhetőségnek köszönhetően megkönnyíti a felhasználást, hiszen más agrokémiai termékekkel együtt is kijuttatható. Ezzel pénzt és időt takaríthatunk meg. Fontos, hogy keverés előtt mindig ellenőrizzük a termékek keverhetőségét a Tankmix szolgáltatás segítségével, amely elérhető a www.tankmix.com weboldalon.Termék és biztonsági információ

Termék alkalmazási javaslat

Káposztafélék

Káposztafélék: 2-4 l/ha mennyiséggel 4-6 leveles állapottól a tenyészidő korai időszakában kell először kijuttatni, amikor a növény már megfelelő levélborítottsággal rendelkezik. Hiánytünetek jelentkezése esetén 10-14 nap múlva ismételjük meg a kezelést. Vízigény: 200- 600 l/ha.

Szamóca

Szabadföldi (szabadföldi): 3 l/ha. Tavasszal az új levelek megjelenésekor juttassuk ki, majd 10-14 nap múlva ismételjük meg a kezelést. Ne használja virágzáskor. Vízmennyiség: 200 l/ha.

Cukorrépa

Cukorrépa: 3 l/ha 200 l vízmennyiséggel kijuttatva. 10-14 naponta ismételhetjük a kezelést. A növény 4-6 leveles állapotában.

Napraforgó

Napraforgó: 2-4 l/ha adagban, a 4-8 leveles illetve csillagbimbós állapotban adjuk ki. Vízigény: 200-400 l/ha.