november 16, 2015

Megújulunk!

Ahogy változik a világ, úgy változunk mi is! Megújult szemléletünk tetten érhető új arculatunkban is! Külső megjelenésünkben is szeretnénk erősíteni azt a célt, hogy a mezőgazdasági termelést a termelőkkel, partnerekkel közösen fejlesszük, közösen találjunk megoldást a gyorsan változó kihívásokra. Az új színek ezt a dinamizmust hivatottak kifejezni, míg a képeken megjelenő emberek a termelőközpontú szemléletet.

Bár eddig is fontos volt számunkra, hogy termékeink végfelhasználóival minél közelebbi és szorosabb kapcsolatba kerüljünk, ez most még nagyobb jelentőséggel bír. Csak az ő tapasztalataik, visszajelzéseik alapján tudjuk fejleszteni műtrágyáinkat, technológiáinkat úgy, hogy a termelő számára gazdaságilag megtérülő legyen, míg a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva valódi megoldást jelentsenek. Szeretnénk, ha a világ kihívásaira – mint például az egyre növekvő népesség ellátása, az egyre kiszámíthatatlanabb időjárási körülmények, a mezőgazdasági vízfelhasználás – közösen találnánk meg a megfelelő megoldásokat.

Megújult kiadványainkban új, a tapasztalatok alapján tovább fejlesztett technológiákat talál, kiegészítve néhány új termékkel. Töltse le őket, vagy kérje a nyomtatott verziót Yara szaktanácsadójától, vagy a hungary@yara.com e-mailcímen.

Kíváncsiak vagyunk véleményére akár az új technológiákat, akár a megújult arculatunkat illetően, melyet a hungary@yara.com e-mailcímen várunk!