november 17, 2014

Hagyomány és innováció - Indagra

Szerző: Kiss Tamás

A hagyományban az a jó, hogy rendszeresen biztosít lehetőséget a fejlődés, az innováció bemutatására. Így van ez a minden évben megrendezett eseményekkel, mint amilyen Bukarestben az INDAGRA kiállítás is.
Contact NOx Team
Test Image

Idén 19. alkalommal rendezték meg az INDAGRA nemzetközi mezőgazdasági-, kertészeti-, szőlészeti- és állattenyésztési szakkiállítást Bukarestben 2014. október 29. és november 2-a között. Ez a legnagyobb és legfontosabb szakkiállítás Romániában, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy 22 országból 499 kiállító volt jelen, és az öt nap alatt több, mint 60 ezren látogattak ki a ROMEXPO területére.

A Yara Hungária Kft., mint a román piacon is jelen lévő műtrágya forgalmazó idén hetedik alkalommal vett részt önálló standdal az INDAGRA-n. A C4-es pavilonban egy 77 m2-es standon vártuk a kereskedőket, gazdálkodókat. A hozzánk látogatók műtrágyáink széles választékával találkozhattak, amelyet nemcsak zsákban, hanem plexi bemutatóelemekben közelebbről is megszemlélhettek. Kiemelt helyet és figyelmet kapott a Yara lombtrágya családját, a YaraVitaTM termékeket bemutató dobogó, közepén egy majdnem két méter magas kannával, mely az eredeti kanna méretarányos nagyított mása. A YaraVitaTM lombtrágyák magas minőséget és valódi hozzáadott értéket képviselnek, hiszen a termékek kifejezetten magas hatóanyag tartalommal bírnak, valamint a legmodernebb felhasználói igényeknek is messzemenően eleget tesznek. Felszívódásuk, tartamhatásuk, keverhetőségük, és biztonságos kijuttatásuk kiemeli a versenytársak közül, és felhasználásuk nemcsak a technológiai szempontok alapján, hanem gazdaságilag is kiváló választást jelent.

Az öt nap alatt rengeteg termelő és kereskedő látogatta meg standunkat. Kollégáink tájékoztatták partnereinket a piaci helyzetről, a várható változásokról, az érdeklődőknek bemutatták a Yarát, mint a világ legnagyobb műtrágya gyártó vállalatát, valamint termékeinket, mely mind szántóföldi, mind kertészeti növények teljes fenológiai életében kiváló megoldást jelentenek. Sok gazda érkezett konkrét tápanyag-ellátási kérdéssel az általuk termesztett növényi kultúrákkal kapcsolatban. Ezekre a kérdésekre is válaszokat kaptak a Yara szaktanácsadóitól.

Ahogy a korábbi években, idén is sikeresen zártuk a kiállítást, így terveink szerint jövőre is helyet foglalunk az INDAGRA-n!