szeptember 10, 2016

Meghívó országos felmérésre - értékes ajándékokkal

Szerző: Koronczai Rita

Engedje meg, hogy meghívjam az AgroStratéga országos felmérésére, melynek idén is szakmai partnere az AGRYA (Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége) és a GOSZ (Gabonatermesztők Országos Szövetsége).

Kedves Partnerünk! 

 E két szakmai szervezet mellett az AGRÁRIN, az AGRO.bio, a HARDI, a RAPOOL, a SAATEN-UNION és a YARA HUNGÁRIA is támogatja a kezdeményezést. 

A kérdőív a mezőgazdasági termelést hivatásszerűen, azaz árutermelés céljából folytató gazdálkodók és cégvezetők szakmai információszerzési szokásaival, valamint jövőképével kapcsolatos kérdéseket tartalmaz. Válaszaival Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben könnyebbé és gyorsabbá váljon a szakmai információk elérése. 

Véleménye fontos, számítok az együttműködésére. Köszönöm, hogy tapasztalatait megosztja velünk. 

Kérem, hogy a kérdőív kitöltéséhez kattintson ide (vagy a linket másolja be a böngészőjébe): www.surveymonkey.com/r/kutatas 

Az AgroStratéga országos felmérésében résztvevő első 1000 kérdőívkitöltő, aki megadja nevét és elérhetőségeit, a szakmai döntések megalapozását segítő, értékes ajándékot kap

Amennyiben a kérdőív végén megadja nevét és elérhetőségét, a piackutatás lezárását és kiértékelését követően (várhatóan októberben) eljuttatnak Önnek egy összefoglalót az eredményekről. Így Ön első kézből tájékozódhat a felmérés eredményeiről. 

A kérdőív kitöltésének határideje: 2016. szeptember 18.

Koronczai Rita

marketingvezető

Yara Hungária Kft.