Magyar

A Yara a tápanyag-ellátás legszélesebb skáláját kínálja

Lombon keresztüli kijuttatás

A lombon keresztül történő kijuttatás célja meghatározott, gyors hatás kiváltása adott fejlődési fázisban.

Burgonya lombtrágyázása

A tápanyag közvetlenül a növény felületére való kijuttatásával szabályozható a növény számára elérhető tápanyag mennyisége és elkerülhetőek a nemkívánatos talajhatások. A lombtrágyák különösen alkalmasak a növények mikroelemekkel való, relatíve alacsony dózisban történő ellátására. Kiegészítendő a talajon keresztüli kezeléseket, meghatározott fejlődési stádiumban a fő- és mezoelemek szintén kijuttathatóak a levélfelületre. Jó példa erre a kalcium lombtrágya almában, a termésképzés időszakában.

A lombtrágyák megfelelően formulázottak kell, hogy legyenek, maximalizálva a kívánt hatást, minimalizálva a levelekre és termésre való kijuttatás kockázatait.

A Yara szuszpenziós koncentrátumokat, oldatokat és por formájú lombtrágyákat ajánl, melyek szabályozott tápanyag leadást tesznek lehetővé, szemben a nem formulázott termékekkel.

Ajánlunk tiszta, gyakran élelmiszer- vagy gyógyszeripari minőségű tápelemeket is, valamint formulázószerek széles választékát, melyek biztosítják a nagy hatékonyságú tápelem-felvételt, biológiai aktivitást és tartamhatást.

A termék az egyedi formulációnak köszönhetően (diszpergálószer, tapadást elősegítő és a felvételt fokozó adalék) rendkívül hatékony, biztonságos a felhasználása és hozzájárul a növények harmonikus növekedéséhez.

Vissza a tetejére