Eszközök és szolgáltatások

A Yara nagyon sok eszközt és szolgáltatást fejlesztett ki a terméshozam és –minőség optimalizálásával kapcsolatos ismeretek megosztásához. A növényekre vonatkozó ismeretek alapvető fontosságúak a megfelelő termék kiválasztásához, valamint a pontos felhasználási mennyiség meghatározásához. A Yara által a termelők számára adott tanácsok révén a terméshozam és –minőség a talaj tápanyagtartalmának csökkenése és környezeti hatások nélkül maximalizálható.

A Yara-nál rendelkezésre álló szolgáltatások:

Tankmix™

Tankmix™

A Tankmix™ egy olyan internetes szolgáltatás, amely a YaraVita™ műtrágyák egymással és más növényvédő termékekkel való keverésének irányelveit határozza meg.

Yara CheckIT

Yara CheckIT

A CheckIT a Yara mezőgazdasági mobil alkalmazása. Az ebben található fotógyűjtemény segítséget nyújt az esetleges tápelemhiányok gyors és egyszerű felismeréséhez.

Yara ImageIT

Yara ImageIT

A Yara ImageIT egy olyan mezőgazdasági mobil alkalmazás, amelyet a növények nitrogénfelvételének méréséhez fejlesztettek ki, s amely a növény fényképe alapján ad javaslatokat a nitrogénfelhasználással kapcsolatosan.

Yara N-Sensor™

Yara N-Sensor™

A Yara N-Sensor™ egy traktorra szerelhető eszköz, amely lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy mérni tudják a növények nitrogénszükségletét, és ennek megfelelően tudják beállítani a kijuttatott műtrágya mennyiségét.

Yara N-Tester™

Yara N-Tester™

Az N-Tester™ egy olyan kézi segédeszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megmérjük a fejlődő növények pontos nitrogénszükségletét.

Yara TankmixIT

Yara TankmixIT

A TankmixIT a Yara olyan mobil alkalmazása, amely meghatározza a YaraVitaTM műtrágyák más cégek permetezőszereivel való keverésének irányelveit.