A műtrágya biztonságos kezelése és tárolása

A Yara különféle alapanyagok felhasználásával nagyon jó minőségű műtrágyákat gyárt különböző gyártási technológiák segítségével. A nemzetközi jogszabályok és a Yara belső műszaki szabványainak betartásával biztosítható, hogy kellő figyelmet kapjon a termék- és folyamatbiztonság, valamint a rendelkezésre álló legjobb módszerek alkalmazásával garantálható a személyzet és a környezet védelme is.

0.02 Image Product A Yara termékkínálata elég széles ahhoz, hogy minden piaci igény ki tudjon elégíteni. A termékek lehetnek granuláltak vagy prill szemcsézetűek, s ezek a jellemzők jelentősen befolyásolják a termékek kezelését és tárolását.

A Yara egy olyan Termékgondozási programot dolgozott ki, amely biztosítja a kellő gondosságot a műtrágya értéklánc minden egyes fázisában: a termékfejlesztéstől és a nyersanyagok beszerzésétől kezdve a gyártáson keresztül egészen a szállításig és a gazdaságokban történő felhasználásig.

Ezzel a programmal a Yara elkötelezte magát a megfelelő tanácsadás mellett, biztosítja partnerei és vásárlói egészségét és biztonságát, valamint foglalkozik a környezetvédelem kérdésével, a biztonságos élelmiszertermeléssel, valamint a tolvajlás és a helytelen felhasználás elleni biztonsággal is. A jelen fejezet célja az, hogy rámutasson azokra a biztonsággal kapcsolatos kérdésekre, amelyek a műtrágya-felhasználás közben merülnek fel, s tanácsod adjon a legjobb megoldásokkal kapcsolatosan az értékesítési láncban dolgozó emberek számára.

Biztonsággal kapcsolatos kérdésre itt talál választ