A hagyma minősége

vöröshagyma fokhagyma minősége Különösen fontos annak garantálása, hogy a környezeti körülmények, valamint a növekedéssel kapcsolatos hatások ne korlátozzák a vöröshagyma és a fokhagyma fejesedésének folyamatát és a fej minőségét, ezáltal pedig a termény minőségét. Az íz és a csípősség fontos szempontok a vöröshagyma és a fokhagyma minőségének meghatározásánál. A növény fejlődése alapján kialakított tápanyag-ellátás és a növények tápanyagigénye kulcsfontosságú a hozam és a minőség befolyásolásához.

Mit ajánl a Yara a vöröshagyma és fokhagyma minőségének javításához?

internal rot, bulb firmness

A fej keménységének növelése

A keménység egy rendkívül fontos jellemzője a vöröshagymának és a fokhagymának, különösen a száraz hagymának, amelyet hosszabb ideig tárolnak.

onion skin appearance

A héj kinézete és állapota

Az egyenletes kinézetű és megfelelő minőségű héj fontos része az étkezési célra termesztett hagyma minőségének.