Innováció, kutatás és fejlesztés

A Yara azért ruház be a kutatási és fejlesztési (K+F) tevékenységekbe, hogy javítsa a feldolgozási technológiát, a növénytáplálási stratégiákat és a környezetvédelmi megoldásokat.

Innováció, kutatás és fejlesztés

A Yara együtt dolgozik a gazdálkodókkal és ipari ügyfelekkel a napjaink legfontosabb globális kihívásainak némelyikére megoldást kereső innovatív megoldások kialakításán. Tekintse meg ezt a négy perces videót és tudja meg, hogyan!

A gazdálkodóknak a termelékenység növelésére szolgáló módszerekre van szükségük, de mindezt a Föld korlátozott erőforrásainak védelme mellett. A tudás és a kutatás segítheti őket, hogy több élelmiszert állítsanak elő korlátozott területen is.

Az ipari ágazatnak a környezetvédelmi teljesítményre vonatkozó új előírásoknak kell megfelelnie, és az ügyfeleink a szennyezést csökkentő technológiákat igényelnek.

A Yara innovációs erőfeszítéseinek célja olyan üzleti lehetőségek megtalálása, amelyek gyakorlati megoldásokkal szolgálnak – amelyek tényleg működnek és a társadalom egészének a javát szolgálják.

A Yara azért ruház be a kutatási és fejlesztési (K+F) tevékenységekbe, hogy javítsa a feldolgozási technológiát, a növénytáplálási stratégiákat és a környezetvédelmi megoldásokat. A partnerekkel és ügyfelekkel együttműködésben világszerte eljuttatjuk a tudást a földekre és az ipari tevékenységbe.

Az innovatív megoldásainkról a yara.com oldalon tudhat meg többet.