A globális kihívásokra adott válasz

A Yara egy egyre inkább egységesedő világban végzi tevékenységét. A magánvállalkozások ugyanazokkal a globális kihívásokkal néznek szembe, mint a társadalom – többek között a népesség növekedésével, az élelmiszerbiztonság hiányával, az erőforrások végességével és az éghajlatváltozással. Ezekre a kihívásokra csak és kizárólag globális válaszok adhatók a vállalkozások aktív szerepvállalása mellet.

Strategic approach: Creating impact

Stratégiai megközelítés: aktív szerepvállalás

A Yara aktívan foglalkozik a globális kihívásokkal – és jó lehetőségekkel rendelkezik ahhoz, hogy igazi változást hozzon. Olyan sikeres stratégiát folytatunk, amely értéket teremt a tulajdonosok és a társadalom számára is.

Food security

Élelmiszer

A Yara aktívan részt vesz abban, hogy az élelmiszerbiztonságot globális szinten lehessen garantálni. Globális pozíciónk javításával és agrárismereteink bővítésével hatást gyakorolunk a jogszabályi környezetre, partneri kapcsolatokat alakítunk ki az értékláncon belül, és javítjuk a mezőgazdaság produktivitását.

Resource use efficiency

Erőforrások

A Yara aktívan részt vesz az erőforrások felhasználásának hatékonyabbá tételében, amelyet széles körű ismeretei, valamint a szükséges megoldások kifejlesztését célzó innovációs kapacitása is támogat. Elősegítjük az élelmiszertermelés fokozását, miközben a környezetet is védjük.

Offsetting negative environmental effects

Környezet

A Yara ismeretei és megoldásai hozzájárulnak a mezőgazdaság és egyéb emberi tevékenységek által okozott negatív környezeti hatások – különösen a káros anyagok levegőbe és vizekbe történő kibocsátásának – ellensúlyozásához.