Elkötelezettségünk

A Yara globális szinten, a helyi és regionális piacokon, valamint az iparágon belül van jelen.

A pozíciónkat és szakértelmünket felhasználva támogatjuk a részvényeseink, ügyfeleink és a társadalom egésze számára pozitív hatással járó megoldásokat.

Mint a világ minden tájékán jelenlévő, világvezető cég, a Yara erős platformot épített ki, így részt vesz globális ügyekben, hatékony megoldásokra és pozitív fejlődésre törekedve kiemelt területeinken, úgy mint az élelmezésben, valamint az erőforrások és a környezet terén.

Olyan helyi piacokkal és közösségekkel foglalkozunk, ahol változtathatunk a fennálló helyzeten, miközben fenntartható mezőgazdasági és környezeti megoldásainkkal mindvégig hozzájárulunk a zöld növekedéshez. A Yara cégek és vezetőik egyúttal a helyi igényeknek, stratégiáknak és prioritásoknak megfelelő közösségi kezdeményezéseket is támogatják.

A Yara arra összpontosít, miképp viszonyulnak fő tevékenységeink és központi ismereteink a globális kihívásokhoz. Kapcsolatot teremtünk politikánk iránti elköteleződésünk, az ipari normák és az üzleti fejlődés között, valamint párbeszédeket, kezdeményezéseket és partnerségi kapcsolatokat indítunk.

Read more about our engagement at our corporate website.
Africa Engagement

Afrika iránti elkötelezettség

A Yara támogatja a fenntartható mezőgazdaságot és a környezetet védő megoldásokat kínál – hozzájárulva a globális növekedéshez, miközben az élelmiszerbiztonság, az erőforrások hatékony felhasználása és környezetvédelem terén is keresi a megoldásokat.

Green growth

Zöld növekedés

A Yara missziója, hogy növelje a terméshozamot, víziója, hogy ipari normákat állítson fel, stratégiája pedig, hogy a vállalati teljesítmény és a célirányos elköteleződés egyesítésével hatást érjen el – mindezt a fenntartható mezőgazdaság és a zöld növekedés jelszavával.

Stakeholder Dialogue

Párbeszéd az érintett felekkel

Az érintettekkel kialakított kiváló kapcsolat létfontosságú a Yara számára, és aktívan szerepet vállalunk globális szinten, valamint az iparágon belül és a helyi közösségekben egyaránt.