Karrier

Üdvözöljük!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik a Yara által kínált karrier lehetőségekről, és reméljük, szívesen olvas arról, hogy milyen a munkavégzés vállalatunknál!

Miért csatlakozzon hozzánk?

Cél

A bolygónknak extrém kihívásokkal kel szembe néznie. 2050-re a népesség eléri a 9 milliárd főt*, amely 60%-os növekedést igényel az élelmiszer termelésben. Az üvegház hatású gázok kibocsátása 50%-kal fog emelkedni**. A Yara része egy globális együttműködésnek, amely jövedelmezően és felelősségteljesen kezeli a legfontosabb kihívásokat, mint az erőforrások szűkössége, az élelmiszer ellátás és a környezeti változások.
* OECD Baseline 2012
** FAO Baseline 2005–2007

Személyes fejlődés

A tudás a Yara sikerének alapja. Munkatársaink közé tartoznak olyan iparági szakértők, akiktől mindannyian tanulhatunk. A Yara számára minden munkavállaló létfontosságú az ő tehetségével. Csatlakozzon hozzánk, használja ki ezeket a lehetőségeket és fejlessze önmagát. 

Együttműködés

A Yaránál a munkavállalók együtt dolgoznak a világ minden részéből és megosztják ismereteiket a közös cél elérése érdekében. Az emberek a vállalat minden szintjén barátságosak, tiszteletteljesek és figyelembe veszik mások szempontjait is. A munka bonyolultsága és sebessége ellenére egy meleg, barátságos légkört fog tapasztalni.

Növekedés

A norvég gyökerekkel rendelkező Yara egy globális vállalattá nőtte ki magát. A száz eves üzleti jelenlét bizonyította, hogy a Yara megbízható munkáltató, amely nagy figyelmet fordít a munkavédelemre és a megfelelő munka körülményekre. Bár sok év telt el az alapítás óta, megtartottuk kiváncsiságunkat, energikusságunkat és vállalkozó szelleműségünket. A Yara még mindig egy nyitott gondolkodású cég, ahol az emberek, a tudás és a technológia folyamatosan fejlődnek.