Karrier

Üdvözöljük!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik a Yara által kínált karrier lehetőségekről, és reméljük, szívesen olvas arról, hogy milyen a munkavégzés vállalatunknál!

A munkalehetőségek a Yaranál legalább annyira sokfélék, mint maguk az alkalmazottak. .... Csatlakozzon hozzánk és segítsen megtalálni a megoldásokat a kihívásokra! 

A Yara alapelve az, hogy meghirdeti az összes betöltetlen állást. Az aktuális ajánlatokról itt olvashat. 

Gyártás és feldolgozás

Production and Processing

Ezen a területen dolgozik a legtöbb alkalmazott. Ide tartozik az összes olyan folyamat, amely a gyártóüzemeknél történik, kezdve a nyersanyagok feldolgozásától, egészen a végtermékig, beleértve az anyagkezelést is.

Ez a divízió fedi le az üzemi berendezések karbantartásának megtervezését és végrehajtását, valamint a műszaki támogatás és az üzemspecifikus projektek végrehajtását is.

Kereskedelmi terület

Commercial Area

Ehhez a területhez tartozik a márkaépítés, a termékismeret és a marketing. Értékesítő szakembereink és agronómusaink szaktudásukat és műszaki szakértelmüket arra fordítják, hogy biztosítsák a vevői megelégedettséget és a jövedelmezőséget a Yara számára hosszú távon is. 

Ehhez a területhez tartozik még a nyersanyagok, valamint a külsős cégek által gyártott termékek beszerzése és kereskedelme.

Ellátási lánc

Supply Chain

E területen dolgozó kollégáink koordinálják a Yara és külső cégek által szolgáltatott termékek gyártását, felhasználását és értékesítését. Gondoskodnak a nyersanyagok és a termékek mozgatásáról, valamint szállításuk megtervezéséről és végrehajtásáról, a forráshelytől indulva, egészen a vevőig vagy a forgalmazóig. Ez a terület foglalja magába az összes olyan tevékenységet, amely a megrendeléstől az értékesítésig terjed.

Üzletfejlesztés és növekedés

Business Development and Growth

Az itt dolgozó alkalmazottak arra használják szaktudásukat, hogy a meglévő termékeket továbbfejlesszék, új termékeket hozzanak létre, és olyan technológiákat biztosítsanak, amelyekkel az üzleti folyamatok tovább bővíthetők a meglévő és az új piacokon is.

A Yara Projektirodája is ehhez a területhez tartozik, és a Yara üzleti lehetőségeinek bővítését célzó projektekkel foglalkozik. Vannak kollégáink a Stratégia, az Innováció és a Piacfigyelés területén is.

Professzionális szolgáltatások

Professional Services

Mivel a Yara az értéklánc valamennyi állomásánál jelen van, a fent említett munkaterületek irányítása, fejlesztése és támogatása is fontos üzleti folyamataink szempontjából.

Az itt dolgozó munkatársaink megfelelő háttérrel rendelkeznek a pénzügyek, a humán erőforrás, a jog, a közgazdaságtan, az informatika, valamint az igen fontos szegmensnek számító biztonság területén.

Tanulók és friss diplomások

Gyakornokok, nyári munkák és szakdolgozatírás 

A gyakornoki állások, nyári munkák és szakdolgozatírási lehetőségek jelenleg korlátozottak. Mivel a Yara alapelve az, hogy valamennyi betöltetlen állást meghirdetjük, a gyakornoki pozíciókkal, nyári munkákkal és szakdolgozatírással kapcsolatos valamennyi lehetőség az Állásajánlatok oldalon található meg.

Végzősök és friss diplomások

A Yara különösen a Gyártás és feldolgozás területén toboroz olyan végzősöket, akik egyáltalán nem, vagy csak néhány éves gyakorlattal rendelkeznek.